Diensten

Antwoordservice

Hoe het kan dat we telefoontjes afhandelen? Bij ForwardCall werken we volgens jouw instructies! We nemen een gesprek met jouw eigen bedrijfsnaam op, maken notities, plannen afspraken in, voeren reserveringen in, schakelen door of noteren een terugbelverzoek

Data Entry

De betrouwbaarheid van uw proces hangt vaak af van de betrouwbaarheid van de data waarmee dat proces aangestuurd wordt. Wanneer dit in de bron (data invoer) al niet goed is, ontstaan er verderop in de keten problemen. Met het uitbesteden van data entry bij Forwardcall behoudt of verhoogt u de kwaliteit van uw data

Donateurs werven

Donaties werven is een activiteit met een sterk maatschappelijk karakter. Forwardcall helpt u graag met het verwezenlijken van uw doelen. Zo kunt u nog gerichter te werk gaan en zo het succes van donaties werven vergroten.

Klantenservice 

We zijn er niet zomaar om de telefoon op te nemen of een e-mail volgens een standaard sjabloon te beantwoorden, maar zien onszelf als het verlengstuk van uw organisatie. Dit betekent dat wij ons in uw bedrijf én uw klanten verdiepen. De communicatie wordt gekenmerkt door een prettige sfeer en is passend bij de opdracht. Uw klant zal niet doorhebben dat deze met een extern bedrijf spreekt.

Telemarketing

Ondernemers kiezen er wegens verschillende redenen voor om hun telemarketing uit te besteden. Door dit deel van de sales activiteiten uit handen te geven aan hierin gespecialiseerde professionals, weet u dat er een maximaal resultaat zal worden bewerkstelligd. Onze telemarketeers hebben een intensieve, formele training doorlopen en weten tot in de puntjes hoe ze koude acquisitie moeten aanpakken.

Contact

Een medewerker spreken?

Om u van de beste dienstverlening te voorzien neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

    Terugbelverzoek achterlaten